Kakovostni monitorji

PMonitorjiotrebujete nov kakovosten monitor za Vaš računalnik in nočete za njega odšteti preveliko denarja? Potem bo najbolje, da obiščete spletno stran ComShop.si, kjer se kakovostni monitorji dobijo po res odličnih cenah. V spletni trgovini ComShop, so Vam na voljo monitorji raznih blagovnih znamk (HP, Dell, Samsung in LG) in razna druga oprema za monitorje (držala ali stojala). Cene vseh izdelkov, ki jih prodajajo na področju monitorjev znašajo od 25 evrov do 2.240 evrov.

Poleg monitorjev Vam spletna trgovina ComShop ponuja izdelke iz področja:

  • fotografij (fotoaparati, daljnogledi),
  • računalništva (monitorji, prenosniki, trdi diski, mrežna oprema),
  • mobilne telefonije (stacionarni telefoni, mobilni telefoni),
  • zvoka in slike (zvočniki, projektorji),
  • bele tehnike (hladilniki, pralni stroji),
  • kolesarstva (električna kolesa, zložljiva kolesa).

Kaj sploh so monitorji? Prikazovalnik je nekakšna računalniška zunanja naprava, ki je seveda zmožna prikazovati gibajoče in mirne slike, ki jih  ustvari računalnik s pomočjo grafične kartice. Pogovorno rečemo, da so monitorji tudi zasloni (ekrani). Ampak v bistvu je zaslon samo del monitorja. Ta del pa seveda prikazuje sliko. Zasloni navadno ustrezajo enemu od standardov zaslona. Včasih so bili pomemben del računalniških terminalov. Tako, da so se uvrstili med standardne naprave. Kako se sploh meri velikost zaslona. Velikost oz. diagonalo se meri v palcih (inčih). En palec je enaka dolžina 2,54 cm. Klasični CRT monitorji so imeli vidno polje zaslona manjšo od obljubljenega, ker so proizvajalci navajali katodno cev. Zato je seveda bila diagonala monitorja vidnega polja dosti krat manjša od obljubljene dolžine. Ločljivost zaslona je velikokrat odvisna od število pik, koliko jih je uporabljenih. Manjši kot je piksel in več kot je pik, boljša in večja je ločljivost. Uporabnik lahko menjava ločljivost in tudi spreminja število barv.

V spletni trgovini ComShop vas čakajo odlični monitorji in če si želite prebrati več o nakupu in naročilu, to storite z klikom na zgornjo povezavo.