Najem tiskalnika

Najem tiskalnikaČe si želite najeti tiskalnik, potem to lahko storite pri podjetju Mg Biro. Gre za podjetje, ki vam omogoča najem tiskalnika ali multifunkcijske naprave na zelo preprost način. To lahko storite preko njihove spletne strani mg-biro.si. Preverite njihovo ponudbo, izpolnte povpraševanje in na koncu boste prejeli odgovor, kdaj in kako boste najhitreje prišli do želene naprave.

Najem tiskalnika pri njih kot že rečeno, deluje na zelo enostaven način, saj vam tiskalnik dostavijo in ga namestijo, naučijo vas upravljati z njim, tonerjev, servisa in rezervnih delov pa vam ne računajo. Prednosti tega najema so do 30% nižji stroški, operativno delo se zmanjša do 25%, celotno dostavo in postavitev izvedejo sami, tako da s tem nimate nobenih skrbi in se lahko tako bolj osredotočite na svoja opravila.

Za najem tiskalnika so ključni vaši podatki, saj bodo le tako v podjetju vedeli kam ga dostavijo. Najem tiskalnika je v povprečju do 20% cenejši od nakupa tiskalnika. Pri tem pa vam ni potrebno skrbeti za delovanje ter tonerje oz. kartuše, ki so lahko dokaj drag potrošni material. V primeru okvare najetega tiskalnika, pa vam za čas odprave napak oz. popravila dostavijo nadomestni tiskalnik.